Aréna koncertek

Aréna koncertek

35 éves jubileumi koncertre készül a Republic 2025-ben a MVM Domeban - Jegyek itt!

2024. március 07. - élménygyáros

republic-35-original-232988.jpgA Republic a Szállj el kismadár, 67-es úton, és a Szeretni valakit valamiért csupa olyan dal, amit mindenki ismer. A Republic Bódi László Cipő, Boros Csaba, Nagy László Attila, Patai Tamás és Tóth Zoltán alkotta klasszikus felállása, amely több mint 20 évig osztozott a közös munka minden örömében, sikerében, feladatában. Számos szakmai elismerés, díj, megszámlálhatatlan arany-, platina- és gyémántlemez, valamint sláger fűződik a nevükhöz.

Cipő elvesztése után nehéz döntést hozott az együttes és végül a legendás dalok egy másik tag tolmácsolásában szólaltak meg újra. Az új formáció már az Arénában is bizonyított, most pedig a 35 éves Republicot is vele ünnepli a csapat, felidézve a régi és persze az új sikereket is.

A Republic 35 című jubileumi születésnapi Republic koncert 2025. február 1-én Budapesten a MVM Dome-ban kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalmas koncertek lentebb!

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr818348129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása