Aréna koncertek

Aréna koncertek

Arénakoncertet ad a 60 éves Geszti Péter 2025-ben!

2024. március 20. - élménygyáros

geszti_sixty_kep.jpgGeszti Péter, a pozitív energia frontembere, minden korábbi zenekari projektjének jókedvét és profizmusát belekódolta idén a GESZTI SIXTY koncertekbe.

A ’90-es években nem volt TikTok, Facebook, YouTube, sőt internet sem, úgyhogy Geszti Péter első nagy dobása, a Rapülők CD-n, sőt kazettákon terjedt el, de egy pillanat alatt ám, az egész országban. Azóta Geszti Magyarország egyik legismertebb előadója.

A ’80-as évek europopjába belefásult, jó tánczenére vágyó közönség azonnal megszerette Gesztit, Berkest és Michelt, vagyis a Rapülőket, és nemsokára ember nem volt Záhonytól Letenyéig, aki ne az ő slágereiket dúdolta volna. Magyarul rappelni? Kiderült, hogy lehet, főleg Gesztivel, akinek már akkor is nagyon ment a pofátlanul jó nyelvtekerés.

Geszti Pétert a dalai, teljesen egyedi szövegei mellett ország- és hangulatjavító akciói az Arc plakátpályázattól a Nemzeti Vágtáig, valamint sokoldalú, kreatív egyénisége emeli ki a kortársak közül. Geszti nem egyhangú, és sohasem unalmas. Bátran mászkál ki-be különböző műfajokba, és mindig teker is rajtuk egy kicsit, hogy komfortos legyen – neki is, meg mindenkinek.

Itt van A dzsungel könyve, A Pál utcai fiúk, az Ezeregy Éjszaka – csodálatos musicalek szövegei fűződnek a nevéhez. És a sok zseniális dal a Kalózokból, majd az ebből születő Jazz+Az, ahol Dés László zeneszerző gondoskodott a hibátlan minőségről, némi fegyelmet is vitt a zabolátlanságba – és így Geszti, ez a kelet-közép-európai karma-kaméleon még egy új oldaláról mutatkozhatott be. Dés László, Kozma Orsolya, Váczi Eszter, Behumi Dorottya és az örökmozgó Geszti – a Jazz+Az elvarázsolta a jazzrajongókat is, meg mindenki mást is. 

 

A Geszti Sixty Aréna Show Geszti Péter koncertje 2025. január 25-én a Papp László Budapest Soprtarénában kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr3318358957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása