Aréna koncertek

Aréna koncertek

André Rieu koncertet ad 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!

2023. október 30. - élménygyáros

andre-kep.jpg
Amikor André Rieu magával ragadó vezényletével élénkíti fel a lenyűgöző Johann Strauss Zenekarát, kórusát és a világ különböző tájairól érkező kivételes szólistákat, a közönség egy olyan zenekari utazásra indul, melynek során a klasszikus zenei remekművektől kezdve, a lélekhez szóló keringőkön át, egészen a show műsorok, filmek, operák és kortárs zenei alkotások legemlékezetesebb darabjaival találkozhat.

André Rieu koncertjein a művész káprázatos színpadi karizmája mellett a közönség vidám, közvetlen bevonódását is tapasztalhatjuk. Míg a világ legismertebb pop és rock előadói is megirigyelhetik Rieu turnéinak sikerességét eladások szempontjából, addig a koncertélmény vizuális gazdagsága is lenyűgözi a nézőt.  André YouTube videóit több mint egymilliárdan tekintették meg; 10 millió rajongó követi őt a Facebookon és több mint 40 millió albumot adott el világszerte.

Hét év után tér vissza Magyarországra André Riue és 2024. november 9-én Budapesten az MVM Dome-ban ad koncertet.

Jegyinfókért kattints ide!

A holland hegedűművészt a 60 fős Johann Strauss Zenekara – a világ legnagyobb magánzenekara – kíséri majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr9818246823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.10.31. 08:05:07

A legviccesebb, hogy a maastrichti koncertjén át egyik énekes hölgy pont úgy nézett ki, mint a pár házzal arrébb lakó szomszédunk.
Amikor elküldtem neki a koncert felvételét a legviccesebb a gyermekei reagálása volt.
- Anya! S mi erről miért nem tudtunk?!
süti beállítások módosítása