Aréna koncertek

Aréna koncertek

HOBO 80 - születésnapi Arénakoncert 2025-ben az Arénában - Jegyek itt!

2024. február 12. - élménygyáros

hobo2.jpgFöldes László Hobo a Hobo Blues Banddel országszerte koncertezett, fellépett már a Szigeten is énekelt duetett Rúzsa Magdival, feldolgozott József Attila verseket, és persze munkáját Kossuth-díjjal is elismerték. A legismertebb dalai A hetedik, Országúti blues, Haláltánc ballada, Vadászat és  Kopaszkutya mind többszázezer megtekintés felett jár a Youtuben is.

Legutóbbi teltházas Arénakoncertje óriási siker volt, így nem volt kérdés, hogy 2025-ben amikor ismét jubileumot ünnepel visszatér az Arénába. Földes László Hobo 2025-ben ünnepli 80. születésnapját, amit természetesen a közönség körében tölt majd.

A HOBO 80 koncert,  Földes László Hobo koncertje 2025. február 15-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Hobo Arénakoncertje előtt 2024-ben még számos helyszínen koncertezik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr3118324537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása