Aréna koncertek

Aréna koncertek

Dimash koncert lesz 2024-ben Magyarországon!

2023. december 11. - élménygyáros
dimash.jpeg
Dimash klasszikus énekesi, majd pop- és jazzénekesi diplomái után zeneszerzői mesterdiplomát kapott. Jelenleg a doktori disszertációján dolgozik zenetudományokból. Hangtartománya meghaladja a 6 oktávot, ami képessé teszi arra, hogy a férfi basszustól a női koloratúr szopránon keresztül üveghangon is énekeljen, ám szerinte csak az a fontos, hogy elérjen a hallgatók szívéhez. A fiatal énekes igazi kaméleon, stílusát neo-klasszikusnak nevezi. Repertoárjában ötvözi a műfajokat, az operai hangzású dalok mellett a népzene, a pop, a rock, a funky, az R&B vonalai jellemzik, de rajongói számára nem okoz meglepetést, ha rappel is egy-egy dalban. A koncertjein általában 6 nyelven énekel.
A 29 éves kazah énekest 2017-ben a kínai „I Am Singer” című műsorban ismerte meg a világ, amikor ismeretlen külföldi előadóként egyetlen éjszaka alatt elrabolta többmillió néző szívét. 
2024. május 4-én 19 órakor a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet a világ egyik legsokoldalúbb énekes szupersztárja, Dimash Qudaibergen.  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr6418277319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eva Domokos 2024.01.16. 10:04:16

A blogban közölt információk a legtobb olyan információt tartalmazzák Dimashrol, ami talán elegendő ahhoz, hogy felkeltse az olvasó figyelmét. Dimash valóban egy unikalis énekes és mellette dalszerző, kliprendező, forgatókönyv író a klipjeihez, amelyek komplett történetmesélések, kiváló színészi képességei vannak, több hangszeren játszik. Milliós rajongótáborral rendelkezik, a világ szinte minden országában vannak rajongói klubjai, melyek a FB-on szinte szimbiozisban élnek egymással. Ha Dimash közzé tesz egy hírt az instajan, az egy fél órán belül bejárja az internetes világot. Szívből ajánlom minden, igényes zenét kedvelőnek a május 4.-i koncertjét Budapesten. És figyelemmel kísérhető a Virtuozok jelenleg futó adásaiban zsűritagi tevékenysége és duettjeit is láthatjuk a műsorban Placido Domingoval és Domingo juniorral. Eddig már több, mint 60 országból váltottak jegyet a koncertjére. Én is ott leszek.

Zsuzsanna Kerekes 2024.01.16. 11:05:01

Én is ott leszek a koncerten, mivel ez a koncert kihagyhatatlan az igényes zenét kedvelők számára!
Dimash nemcsak zenei képességeivel tűnik ki a mai énekesek sorából, hanem emberi kvalitásaival. Végtelen szeretete, segítőkészsége mások iránt, amely kiterjedt adományozói múltjából is látszik. Ez a világon lévő rajongói klubjait is hasonló karitatív, segítő akciókra készteti. Faültetés, beteg gyermekek segítése, gondban lévő kismamák megsegítése, SOS falu lakóinak hangszerek juttatása és folytathatnánk a sort.
Emellett dalainak visszatérő témája a béke utáni vágy, és mindenkiben maradandó nyomot hagy , aki látta a videóját, a The Story of One Sky-t...... A háború csak könnyeket hoz.... Ő mást ajánl.... Kövessük a fényt..... és fogjunk össze ......
Aki egyszer hallotta Dimasht élőben, az mindig újra és újra hallani akarja.....
Ne hagyjátok ki a lehetőséget!
süti beállítások módosítása