Aréna koncertek

Aréna koncertek

A 60 éves ILLÉS tiszteletére Arénakoncertet rendeznek 2025-ben!

2024. március 15. - élménygyáros

illes.jpgIsten nem teremtett számunkra egy örök Illés Zenekart. Viszont kaptunk egy örök életművet, mely a magyar beatkorszakot magyar nyelven és a Kárpát-medencei zenei alapokon elindította és az eljövő generációk számára is vonzóvá, elérhetővé tette. Az Illés 60 éve alakult. A Beatleshez hasonlóan működésük viszonylag rövid időszakot (1965-1973) ölel fel, de ezalatt csupa sláger született.

A Titsztelgés - Illés 60 koncerten 2025. január 11-én a Budapest Papp László Sportarénában erre az együttesre emlékeznek a magyar pop-rock szcéna jelenlegi képviselőivel!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Különleges, retro körülmények között, a klubok táncparkettjeit idézve várjuk az Illés korosztályt, gyermekeiket, unokáikat!

A fellépők névsorát később hirdetik ki.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr7418355093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása