Aréna koncertek

Aréna koncertek

T.Danny Arénakoncert 2024-ben Budapesten - Jegyvásárlás it!

2024. július 22. - élménygyáros

t_danny-arena.jpg"Csak egy kölyök voltam. Egy kölyök egy apró kis szobában, de annál nagyobb álmokkal. Azóta eltelt közel tíz év, mialatt szakadatlanul dolgoztunk, meneteltünk előre és ezek az álmok, mit ad Isten; teljesültek. És az a kisgyerek most nagyon büszke…

De! Még nem végeztünk. Ugyanis a legnagyobb álma mind közül még nem teljesült. Eddig. Barátaim! Megannyi vér és verejték, nevetés és sírás, lemondás és áldozat után elérkezett a nap!
Tíz év ! Hosszú út volt…de itt állunk a kapuban. Most pedig hátralépünk kettőt és olyan erővel rúgjuk be az ajtókat, hogy attól még az ég is megremeg! Köszönök Nektek mindent, köszönöm, hogy vagytok…hisz Ti vagytok a mindenem. Csak egy kölyök voltam. Hát most felnövök.

KÉSZEN ÁLLTOK!" - írja T.Danny a koncertje ajánlójában.

T.Danny nevét a fesztivál közönség biztosan gyorsan megtanulta, hiszen a nyári fesztiválokon sorra tűnt fel, de láthattuk őt a TV2 sikerműsoraiban is, majd Curtis nagykoncertjének sztárvendégeként is.

T.Danny koncertje 2024. december 21-én kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában. Az Arénakoncertre  július 23 (kedd), 11:00-tól lehet jegyet venni!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.
▲ 6 éves korig ingyenes – de külön ülőhelyet nem tudunk biztosítani.
▲ A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.
▲ A rendezvényre a Budapest Aréna és a Ticketportal ÁSZF -ben foglaltak érvényesek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr4718450821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása