Aréna koncertek

Aréna koncertek

25 éves Magna Cum Laude Aréna koncert 2024-ben!

2023. szeptember 19. - élménygyáros

magna-cum-laude-unnep-karacsonyi-koncert-original-176613.jpegA Magna Cum Laude zenekar 1999 nyarán Mezőtúron alakult. Egy hónapon át tartó huzamosabb próbaidőszakot követően a zenekar egy országos tehetségkutatón mérette meg magát. A versenyt a zenekar megnyerte. Három nap alatt elkészült az első négy számot tartalmazó demó felvétel, melyet egy féléves keresés után eljuttattak a nagyobb kiadókhoz.

A zenekar 2003-ban jelentette meg első albumát Osztály című számukból lett kislemez. A dalhoz klipet is forgattak, amely igen népszerű lett a magyar zenei televíziókban. Ez nem is vonhatott mást maga után, csak egy nagy koncertturnét számos klubba, megfűszerezve az ország legnagyobb fesztiváljaival és néhány meglepetés koncerttel. Később elkészült a második kislemez és videoklip a Lemegy a nap című számhoz, mely rádiós sláger lett.

A 25 éves jubileumi Magna Cum Laude koncert 2024.április 20-án a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr6818217507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása