Aréna koncertek

Aréna koncertek

Korda György 85. születésnapját Arénakoncerttel ünneplik!

2023. szeptember 02. - élménygyáros

korda.jpg
Üdvözöljük kedves utasainkat a Korda - Balázs Airlines fedélzetén!
Megkérjük Önöket, hogy kapcsolják be biztonsági öveiket.
Felszállásra felkészülni!

Fiatalság & Bolondság Születésnapi címmel kerül megrendezésre Korda György 85 éves születésnapja alkalmából Korda György és Balázs Klári koncertje 2024. május 11-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Gyere el is és köszöntsük fel együtt egy hamisítatlan SHOW keretein belül Korda Györgyöt, a 85. születésnapján. A Fonogram Életműdíjas sztárpártól olyan slágereket hallhatunk majd mint a "Reptér", a "Lady N", a "Mamma Maria" vagy az 1958-ban született az első sláger, a 'Szeretni kell'!

65 éve ugyanazzal a fénnyel ragyog álló csillagként, ennek ékes tanúbizonysága, hogy 2023 tavaszán a fiatalok kedvenc szabadtéri koncert helyszínén, a Budapest Parkban is teltház előtt lépett fel feleségével és állandó énekes partnerével Balázs Klárival karöltve, ahol több mint 10.000 rajongóval buliztak együtt.

    

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr9918205961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása