Aréna koncertek

Aréna koncertek

Jégcirkusz világ lesz Budapesten - Jégkirályság a Nagycirkuszban 2023-ban! Már kaphatóak a jegyek!

2022. november 28. - élménygyáros

ice-kingdom-jegkiralysag-original-202808.jpegA Fővárosi Nagycirkuszban januártól a jég lesz az úr és a Jégkirály és Jégkirálynő téli fagyos jégbirodalmának kapuit hóval, faggyal, fényekkel,  jégvarázs csodákkal és havas téli álomképekkel nyitja meg a gyermekek és a felnőttek előtt is.

A jégpalotában számos csoda és jégvarázs élmény vár az artisták, cirkuszi csodák forgatagában, ahol jégkorcsolyára váltják a cipőket és csak úgy siklanak a szemünk előtt a téli jeges csodák.

A jégvarázs világ attrakcióiban a legkedveltebb cirkuszművészek lépnek majd a jeges porondra.

A Fővárosi Nagycirkuszban a víz minden formában nagy siker volt mindig. Nyáron a vízicirkusz formájában ,míg télen a jég formájában kápráztatta el a közönséget. Nem lesz ez másként a legújabb jégcirkuszi produkciók esetén sem 2023 telén.

Az legújabb téli produkció a jégvilágot idéző Ice Kingdom - Jégkirályság jégcirkuszi előadás 2023. januárjában debütál a Fővárosi Nagycirkuszban. Az előadásokra már 2500 forintért jegyet lehet majd váltani.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További jeges élmények itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr6017989854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása