Aréna koncertek

Aréna koncertek

Tina Turnerre emlékeznek hazai sztárok egy koncerttel!

2023. június 23. - élménygyáros

koncert-tina-turner-emlekere-original-216266.jpegTina Turner nevéhez olyan slágerek kötődnek, mint a Private Dancer, Mary Proud és persze a legnagyobb slágere a The Best vagy ahogyan mindenki ismeri a Simply the best. Azonban nem csak angol nyelven aratott sikert, hiszen a Cose Della Vita című olasz duettje Eros Ramazzottival is világslágerré vált. 

Tina Turner dalai annyira népszerűek voltak, hogy a londoni West Enden még egy showt is színpadra állítottak. 2023 tavaszán a nézők előadás közben értesültek a legenda haláláról, ami az egész világon mindenkit sokkolt. 

Munkássága, dalai azonban tovább élnek és hódítanak. Tina Turnerre emlékeznek 2023. november 5-én az Erkel Színházban Budapesten.

Jegyvásárlás és jegyárak itt!

A budapesti Tina Turner emlékkoncerten olyan sztárok lépnek fel, mint Tóth Andi, Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, Freddie, Veréb Tamás és Erox.

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr3518151484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása