Aréna koncertek

Aréna koncertek

Szikora Róbert a 40 éves R-Goval és Fenyő Miklóssal koncertezik az Arénában!

2022. március 29. - élménygyáros

szikora-rgo-arena.jpegSzikora Róbert EMeRTon-díjas magyar énekes, az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője. Slágereit kortól függetlenül minden buliban fújja a közönség, hiszen egy ikonná vált. Amellett, Volt már mentor is volt az X-faktorban és musical szerzőként is megcsillogtatta már tehetségét, de a közönség még mindig a legjobban a régi klasszikusait szereti és még mindig képes teltházra megtölteni a koncerthelyszíneket.

A Csikidamkirály Szikora Róbert a 40 éves R-Goval a közös sikereiket eleveniti fel és elhozza az igazi csikidam hangulatot az Arénába. 

Hogy az élmény teljes legyen Fenyő Miklós lesz a sztárvendég, akivel tényleg igazi retro hangulatot és nagy bulit ígérnek.

A 40 éves R-go és Szikora Róbert koncertje 2022. május 21-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Házigazda: B. Tóth László

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr3517788662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása