Aréna koncertek

Aréna koncertek

Az Örkény társulata meghódítja az Arénát - Jegyek itt!

2024. szeptember 12. - élménygyáros

csuja.jpgOK, húsz éves az Örkény.
De mi lesz ez? Zsúr? Buli? Parti?
Színház? Koncert? Vers? Szöveg?
Kép? Mozgó? Meglepetés?
Válasz: igen.

Ünnepi beszédek is?!
Azok nem.

Az Örkény Színház ebben az évadban ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. A két évtized alatt tartottunk több, mint száz bemutatót, fogadtunk kétmillió nézőt, nyertünk száz szakmai és fesztivál- díjat, és szerencsére meg is buktunk párszor. Abból tanultunk a legtöbbet.

2025. május 23-án eddigi legnagyobb találkozásunkra készülünk közönségünkkel: tizenegyezred-magunkkal születésnapi bulit tartunk a Papp László Budapest Sportarénában! Az egész estés esemény koncert, buli, költészet, rock, jazz, klasszikus zene és népdal, film és színház, emlékezés és jövőbe pillantás – ahol az Örkény teljes társulata színpadra lép - és csak egyszer látható, nincs ismétlés, legfeljebb talán húsz év múlva.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A színház társulatának jelenleg olyan jól ismert művészek is a tagjai mint Csuja Imre, Csákányi Eszter, Fűr Anikó, Hámori Gabriella, Mácsai Pál, nagy Zsolt, Pogány Judit, Tenki Réka.

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr6418489509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása