Aréna koncertek

Aréna koncertek

Avatar - The Last Airbender 20225-ben Budapesten a Sportarénában - Jegyinfók itt!

2024. május 31. - élménygyáros

A sorozat 2005-ben Amerikából indult hódító útjára, hazánkban aNickelodeon kábelcsatornán és a TV2 országos sugárzású kereskedelmi csatornán vetítenek. Az elmúlt 20 évben zenéje felkerült az iTunesra is ahol nagy sikert aratott sőt Emmy-díjra jelölték. A rajongók most azonban új szinten, új élményt élhetnek át méghozzá élőben.

Az Avatar: The Last Airbender In Concert egyedülálló lehetőséget kínál a rajongóknak és a zenerajongóknak, hogy teljesen elmerüljenek Aang, Katara, Toph, Sokka, Zuko és még sok más hős elbűvölő világában.

Ezt a látványos koncertet Jeremy Zuckerman, a műsor eredeti zenéjének ötletgazdája komponálta és hangszerelte. Ezen a koncerten egy speciálisan összeállított élő zenekar fog életet lehelni a show ikonikus partitúrájába, tökéletesen szinkronizálva a sorozat legfeledhetetlenebb pillanataival.

Az Avatar The Last Airbender koncert 2025. március 9-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncertre VIP Upgrade jegy is vásárolható extra szolgáltatásokkal.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr4918418237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása