Aréna koncertek

Aréna koncertek

Lindsey Stirling koncertezik 2024-ben a MVM Domeban - Jegyek itt!

2024. május 24. - élménygyáros

A többszörösen díjnyertes hegedűművész és táncos, Lindsey Stirling, bejelentette közelgő európai turnéjának dátumait, amely idén októberben veszi kezdetét. Lindsey, akinek több mint 27 millió követője van a digitális platformokon, új albuma, a Duality megjelenését ünnepli ezzel a turnéval. Az album június 14-én kerül a boltokba, és Lindsey 23 állomásos turnéra indul, hogy megörvendeztesse rajongóit.tm_photo_11zon.jpg

Örömmel jelentjük be, hogy Lindsey Stirling Budapesten az MVM Dome-ban is fellép. A koncerten egy különleges vendég, NYA is csatlakozik hozzá.

A Duality nem más mint egy látomásos elmélkedés a belső bölcsességről, személyes erőről és az identitás állandó változásáról. Az új dalokban Stirling lenyűgözően kifinomult zenei tehetségét és kreativitását fedezhetjük fel, miközben utazunk a kelta hangzásoktól a pop világáig, a művész egyedi stílusával és energiájával fűszerezve. Stirling vitathatatlanul kreatív dalszerző, briliánsan használja ki az egyes hangzási környezeteket, miközben az intuíció és az igazság bonyolult kérdéseit is vizsgálja. Eddig három kislemez jelent meg az idei évben: az "Eye of the Untold Her", az "Inner Gold" és az "Evil Twin".

„A Duality album, az életünk ellentmondásos részeiről szól. Néha úgy érezzük, mintha háborúban állnánk önmagunkkal, amikor látjuk a különbséget aközött, akik vagyunk, és akikké válni szeretnénk. Ezek a konfliktusok úgy tűnhetnek, mintha szétszakítanának minket, de ha szembenézünk a bennünk rejlő sötétebb részekkel, valódi megértést nyerhetünk önmagunkról és másokról.”-nyilatkozta Lisndey.

Lindsey előadásai lenyűgözőek és inspirálóak. Mesterien integrálja az összetett koreográfiát, lélegzetelállító légi akrobatikát és lenyűgöző jelmezeket, amelyeket mind ő maga tervez. A zene, a tánc és a vizuális művészetek egyedülálló, felejthetetlen élménnyé válnak, melyek elvarázsolják és inspirálják a közönséget.

Érezd a varázslatot, és csatlakozz hozzánk október 11.-én az MVM Dome-ban! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr2118411157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása