Aréna koncertek

Aréna koncertek

Dream Theater koncert 2024-ben az Arénában!

2024. április 17. - élménygyáros

dreamtheatre.jpg40 éves születésnapi turnén érkezik a Portnoy-jal kiegészült Dream Theater. Az elmúlt évtizedben pedig a meglévő rajongók körét is tovább szélesítették, hiszen 2019-es Distance Over Time és a 2021-es View From The Top Of The World széleskörű elismerést váltott ki, a tavaly indult Dreamsonic turné pedig igazi látványosságot jelentett a koncertekre látogatóknak.
2024-ben az alapító dobos, Mike Portnoy újra csatlakozott a gitáros John Petrucci, énekes James LaBrie, basszusgitáros John Myung és billentyűs Jordan Rudess társaságához, ezzel a zenekar ikonikus felállása ismét együtt zenél, méghozzá hatalmas lelkesedéssel.

A Dream Theater jelenleg a stúdióban dolgozik a közelgő 16. nagylemezén, ami az első lesz ebben a felállásban az elmúlt 15 évben.

A Dream Theater november 1-én játszik a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Dream Theater 14 év után újra ikonikus felállásában áll színpadra: James LaBrie, John Myung, John Petrucci, Mike Portnoy és Jordan Rudess Budapesten.

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr9518382759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása