Aréna koncertek

Aréna koncertek

Hans Zimmer zenékkel indul országos turné!

2024. március 28. - élménygyáros

lords-of-the-sound-hans-zimmer-zeneje-original-234589.jpgHans Zimmer nevét mindenki jól ismeri, hiszen az Oscar, Golden Globe és Grammy díjakkal kitüntetett zeneszerző nevéhez olyan legendás filmek zenéje köthető, mint  a Gladiátor, a Mission Impossible, a Csillagok között, a Peral Harbor, a Pókember, a Karib-tenger kalózai. Sőt zenéjével a kicsiket is megérintette, hiszen többek között a Madagaszkár vagy éppen  a Disney Oroszlánkirályának zenéjét is ő írta.

Hans Zimmer filmzenéivel turnézik a Lords of Sund koncert 2024-ben Magyarországon. A norvág, olasz, portugál, bolgár közönséget már ámulatba ejtették és most Magyarországot is meghódítják Hans Zimmer zenéjével.

A lélegzetelállító show - beleértve az egyedülálló fény- és optikai hatásokat, a Lords of the Sound nagyzenekar minden hangszerének összehangolt hangzását, a szólisták és a kórus hangjait Hans Zimmer legjobb alkotásaival kombinálva - segít elmerülni egy gyönyörű tündérmese hangulatában, és a szimfonikus hangzás felejthetetlen élményt nyújt.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Turnéállomások:

2024. június 16. Miskolc Generali Aréna
2024. június 17. Budapest Kongresszusi Központ
2024. június 19. Szeged, Városi Sportcsarnok
2024. június 21. Debrecen, Kölcseyy Központ

Ne hagyja ki a bemutatót 2024 nyarán a magyarországi városokban.    

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr4118365793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása