Aréna koncertek

Aréna koncertek

Új lemezét Aréna koncerttel ünnepli a Hooligans 2023-ban!

2023. május 25. - élménygyáros

A Hooligans az elmúlt több mint 25 évben koncertről koncertre, évről-évre igyekszik számos meglepetést okozni az irántuk érdeklődőknek és így lesz most is. Egy azonban biztos, hogy Endi, Tibi, Csipa és Zsolti nem hagyja otthon a legnagyobb Hooligans örökzöldeket a legújabb koncertműsorból sem.hooligans-original-213758.jpeg

Az elmúlt években sikert sikerre halmozva lépdeltek előre, gyakorlatilag nincs olyan színpada Magyarországnak, ahol ne játszottak volna. Pályafutásuk során megannyi sláger (többek között a Királylány, a Legyen valami, a Paradicsom vagy az Evolúció) és lemezük jelent meg. Idén ősszel pedig új albummal jelentkeznek, amelyről az Arénában is felcsendül majd néhány dal.

A Hooligans koncertezik 2023. december 28-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyvásárlás és infók itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr4318132558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása