Aréna koncertek

Aréna koncertek

A Super Mariótól Zeldáig a legjobb gamer zenék szólnak az MVM Domeban!

2023. március 02. - élménygyáros

gamer-symphony-2023-original-208722.pngPokémon, Super Mario World, Skyward, Warcraft, Donkey Kong, Zelda, Halo, Dragon Age, Outlander, Kingdom Hearts, Assassin és még sorolhatnánk azokat a karaktereket és játékokat mitöbb zenéket, amiket az Y és a Z generáció már jól ismer, hiszen ezen nőttek fel. 

Lenyűgöző látvány, lebilincselő történet, epikus zene: a modern videojáték ma már igazi mestermű, ami sokszor egymástól távoli tudományágak képviselői precíz és összehangolt munkájának eredménye. Ebbe a varázslatos világba invitáljuk önöket Gamer Symphony elnevezésű hangversenyünkön, ahol a legnépszerűbb, mára már kultikussá vált korai videojáték zenék mellett a mai, ikonikus zenék is felcsendülnek, pazar, az eredeti videojátékok hangulatát idéző látvánnyal, táncprodukcióval.

A Budafoki Dohnányi Zenekar Gamer Symphony koncertjén 2023. május 13-án Budapesten az MVM DOME-ban a legjobb válogatás várja a közönséget.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Vezényel:
Hollerung Gábor 

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr5518062680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása