Aréna koncertek

Aréna koncertek

Ez a fesztivál váltja a VOLT Fesztivált 2023-ban Sopronban!

2023. január 25. - élménygyáros

A SopronFest 2023. április 22-30. között városszerte közel 20 helyszínen várja majd a közönséget! Ikonikus soproni klubok, kávézók, éttermek, utcák és terek adnak otthont képzőművészetnek, gasztronómiának, turisztikai programoknak, színháznak, podcast fesztiválnak és természetesen rengeteg zenének, sok-sok koncertnek.

Április 28-29-30-án a Lővérekben felállított gigantikus sátorban és annak környékén közel harminc koncertet láthat-hallhat a közönség:

Többek között a HALOTT PÉNZ, a TANKCSAPDAMAJKA, a FOLLOW THE FLOW, a WELLHELLO, a PUNNANY MASSIF, a VALMAR, a MARGARET ISLANDAZAHRIAHKRÚBIBETON.HOFIDZSÚDLÓ, a BYEALEX és a SLEPP, az IVAN AND THE PARAZOL, a CARSON COMA, valamint LIL FRAKK és KAPITÁNY MÁTÉ is fellép majd.

Lesz ON THE LOWWORLD IS MINE és NECC PARTY, de sok év után a SopronFesten lesz a QUIMBY első fesztivál koncertje is, a frontember, Kiss Tibor pedig kiállítással készül az eseményre.

Jegyek és bérletek ide kattintva vásárolhatóak!

Bérletek érvényessége: 2023. április 28. 14.30 – 2023. május 1. 04.00

Napijegyek érvényessége: adott napon 14.30-tól másnap 04.00-ig

A VIP jegyekkel elkülönített páholy, bár és mellékhelyiség vehető igénybe.

A 10. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr9518033776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása