Aréna koncertek

Aréna koncertek

Aréna turnéra indul a 40 éves Macskák musical! Győr, Debrecen, Szeged és Veszprém Arénáiban lesz látható!

2022. december 01. - élménygyáros

macskak-original-54100.jpegA Macskák musical 40 éve hihetetlen kalandok útján hódíthatta meg Magyarországot, ám a siker azóta is töretlen. A musical főszerepeiben olyan ikonok debütáltak a premieren mint Haumann Péter, Bencze Ilona vagy éppen Paudits Béla. A magyar produkció sok szempontból izgalmas, hiszen ez volt az első non replica előadása a Macskáknak nem sokkal a premier után. Illetve mára már ez  leghosszabb ideje futó Macskák produkcióvá is vált.

A Madách Színház ikonikus darabjává vált Webber musical azóta több mint 1500 alkalommal volt látható Budapesten és minden szereposztás frissítéskor új tehetségek és a színház új sztárjai lépnek színpadra a produkcióban. Jelenleg is olyan jól ismert művészek játszanak az előadásban mint Puskás Peti, Solti Ádám, Kiss Ernő Zsolt, Gallusz Nikolett, Serbán Attila, Malek Andrea, Sári Évi, Szolnoki Tibor és még sorolhatnánk.

A Macskák musical 2023-ban a Madách Színházban ünnepli 40 éves jubileumát, majd egyből egy születésnapi országos turnéra indul. A turné keretein belül Szeged, Debrecen, Győr és Veszprém Arénáiban lesz látható a Madách Színház előadása.

Turnéállomások:
2023. március 25. Budapest, Madách Színház dupla jubileumi előadás 14:30 és 19:00 (Jegyek itt!)
2023. április 22. Veszprém Aréna (Jegyek itt!)
2023. április 29. Szeged, Pick Aréna (Jegyek itt!)
2023. május 13. Debrecen, Főnix Aréna (Jegyek itt!)
2023. május 20. Győr Audi Aréna (Jegyek itt!)

A turné Macskák előadás szereposztását még nem hirdették ki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr7817992028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása