Aréna koncertek

Aréna koncertek

Az Arénában szól a Lehetsz király majd - A Rómeó és Júlia musical az Arénába költözik!

2022. szeptember 27. - élménygyáros

romeo.jpeg
A Rómeó és Júlia musical a Budapesti Operettszínház egyik legnagyobb sikere volt évekig, több mint 500 alkalommal játszották, DVD készült belőle és azzal ,hogy a Lehetsz királyt a rádiók is játszották az előadásban játszó Bereczki Zoltán, Dolhai Attila és Mészáros Árpád Zsolt nevét egy csapásra az egész ország megismerte. A Rómeó és Júlia sikerét mutatja az is, hogy az előadás dalai a mai napig felcsendülnek musical gálákon, pedig már több mint 15 éve, hogy bemutatták. Az előadás már látható volt az Arénában kétszer is, ráadásul minden alkalommal változott a szereposztás is. A Rómeó és Júlia musical a most már közel 20 év alatt számos szereposztásban látható volt és sok új tehetség debütált benne. Legutóbb a musical kicsit újragondolva a Papp László Budapest Sportarénában volt látható. 

A Rómeó és Júlia musical 2023. október 13-án újra a Papp László Sportarénában lesz látható.Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Rómeó és Júliában legutóbb Veréb Tamás, Kardfy Aisha, Cseh Dávid Péter, Egyházi Géza, Horváth Dániel és számos jól ismert énekes színpadra lépett. A Rómeó és Júlia 2023-as aréna előadásának szereposztásában ismét sok ismerős arcot láthatunk majd.

HA nem akarsz lemaradni a SZEREPOSZTÁSRÓL, akkor csatlakozz a Facebook eseményhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr6017941676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása