Aréna koncertek

Aréna koncertek

Luxus jegyárakkal tér vissza a Diótörő az Operaházba!

2022. augusztus 08. - élménygyáros

Csajkovszkij Diótörője mára már elmaradhatatlan kellékévé vált az adventi és a karácsonyi készülődésnek és szinte nincs olyan gyerek vagy felnőtt aki ne ismerné az orosz balett remekművét vagy annak zenéjét. Így nem meglepő az sem, hogy az előadás minden évben teltházzal fut és a jegyek is gyorsan elfogynak.

2022-ben a felújított Operaházban lesz újra látható a Diótörő. A Diótörő balett 2022 novemberétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten a Magyar Állami Operaházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!

A jegyárak azonban jelentősen átalakultak. A matiné napon is átlagosan 13.000 Ft egy jegy ára, bár a legdrágább jegy csak 28900 Ft. Azonban egy átlagos esti előadásra állójegyet is már 2590 forintért lehet venni, míg az ülőjegyek ára a harmadik emeleten is 14400 forinttól indul, míg a földszint leghátsó sora is 25.000 forint! Csak összehasonlításképpen, a legolcsóbb ülőjegy egy átlagos napra a Diótörőre annyiba kerül, mint a legelső sorba szóló jegy a János vitéz délelőtti előadására.

A legnépszerűbb kategória az 1800 forintos matiné jegy, amiből előadásonként kb 10 db van, így aki szeretne menni rá jó ha még most megveszi a jegyét, mert több előadás már most TELTHÁZ közeli!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr8017903135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása