Aréna koncertek

Aréna koncertek

Új turnéjával érkezik hazánkba James Blunt!

2022. május 15. - élménygyáros

james-blunt-the-stars-beneath-my-feet-tour-original-178215.jpegJAMES BLUNT THE STARS BENEATH MY FEET TOUR MAGYARORSZÁGON!

Blunt, bár gyermekkorában több hangszeren tanult, szülei nyomására mégis katonai pályára lépett és a Brit hadseregnél szolgált, ahol 2002-es leszereléséig századosi rendfokozatig jutott.

Első albuma 2004-ben jelent meg Back To Bedlam címmel, melynek You’re Beautiful című dala azonnal világsztárrá tette. A dal többek között két Brit Zenei- és két Ivor Novello-díjat nyert el, valamint öt Grammy-
jelölést is kapott, az album egyszerre 16 országban volt listavezető.

Második lemezét All The Lost Souls címmel 2007 őszén adta ki, amely már a megjelenés első hetében aranylemez lett. Az album első kislemeze, az 1973 a megjelenés hónapjában a földkerekség első helyezett dala lett.

A VeszprémFest zárónapján a brit szupersztár, JAMES BLUNT ad koncertet. Az énekes 2022 februárjában induló, The Stars Beneath My Feet című Európa turnéjának keretében lép fel Veszprémben.

Zenei világára óriási hatással volt a Fleetwood Mac, David Bowie és Elton John, akik közül utóbbi személyesen kérte fel, hogy 2004-es turnéjának állomásain fellépjen. Karrierje során több száz koncertet adott Európában és Észak-Amerikában, számos televízió műsorban szerepelt az Oprah Winfrey Show-tól a Saturday Night Live-ig.

Hatalmas népszerűség övezi a közösségi médiában, 5,5 millió Facebook követővel és 2,4 millió Youtube feliratkozóval. 2016 február 17-én megkapta a “Zene doktora” tiszteletbeli kitüntetést a University of Bristol-tól Lemezei 23 millió példányban keltek el, új, greatest hits albuma novemberben jelenik meg The Stars Beneath My Feet (2004-2021) címmel.

James Blunt 2022. július 16-án Veszprémben ad koncertet. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

Kapunyitás: 19:00 - Előzenekar kezdés: 20:00
(Esőhelyszín: Veszprém Aréna)

Ruby Harlem

A Ruby Harlem az egyik legintenzívebben fejlődő hazai indiesoul-pop zenekar. A 2017-ben alakult Budapest központú Fonogram-díjas banda aktívan koncertezik és sorra jelenteti meg újabbnál újabb friss és energikus dalait. Alapítója és megálmodója Iván Szandra, ènekes zongorista, dalszerző, aki a világ számos országát bejárva szívta magába az életet és ezen lményeit most már a 8 fős, professzionális zenészekből álló csapatával együtt mesélik el a szokásostól eltérő, mégis könnyed stílusban. A magyar nyelven íródott dalok vokál centrikusak, ezt színesíti a rézfúvósok dögös hangzásvilága, mindez kerek egységet alkot a húzós ritmusszekcióval.

Iván Szandra - ének, zongora
Siklai István – basszusgitár
Hildebrand Dorothea – vokál
Eőry Attila – vokál
Varga Nóri – pozan
Subicz Gábor - szárnykürt, trombita

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr2017830279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása