Aréna koncertek

Aréna koncertek

Aréna koncerttel és turnéval ünnepli 2022-ben 75. születésnapját Charlie!

2022. május 02. - élménygyáros

charlie-koncert.jpeg

Charlie a legismertebb énekesek egyike Magyarországon, de nevét külföldön is ismerik, hiszen a rekedtes hangú sztár éveket élt külföldön is. Több nagy lemeze is megjelent és slágerei olyan klasszikusokká váltak amiket a mai napig sokszor hallunk a rádióban. Összetéveszthetetlen hangját a zenei szakma nagyjai is szerették és így olyan énekesek énekeltek már duettet vele mint Cserháti Zsuzsa, akivel közös slágerük a mai napig az egyik legtöbbet játszott sláger. Charlie idén ünnepli 75. születésnapját, amit egy turnéval ünnepel. A turnét az Arénában zárja majd.

A turné utolsó állomásként Charlie 2022. december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Charlie 75 turné többi koncertjére jegyek itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr8117821971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása