Aréna koncertek

Aréna koncertek

A francia Rómeó és Júlia musical sztárjai is fellépnek az Arénában!

2022. március 24. - élménygyáros

romeo-plakat-2019_ma_solat.jpg

Rómeó és Júlia musical utoljára az Arénában!
„Szerelem a gyűlölet ellen!”

2022. április 14-én este két év kényszerhallgatás után ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Gérard Presgurvic világsikerű musicalje, amit pontosan 20 éve mutattak be előszőr Párizsban.

Az eredeti, legendás szereposztás sztárjai közül is visszatérnek páran!

A 2019. szeptemberi dupla előadás sikerét és tavaly a korlátozások miatt elmaradt előadást követően a tervek szerint utolsó alkalommal lesz látható az Arénában a világirodalom legszebb szerelmes története. A rajongók végtelen türelmét egy különleges szereposztással hálálják meg a szervezők. Ezúttal több olyan sztár színész is feltűnik a darabban, akikkel még a kezdetekben a Budapesti Operettszínházban vitték sikerre a musicalt Magyarországon. ical Magyarországon Kerényi Miklós Gábor KERO rendezésében lett átütő siker több mint 15 évvel ezelőtt, és azóta is a legnagyobb közönségkedvenc, az Aréna előadások is az ő munkáját dicsérik. 

Rómeó, Mercutió és Benvolió – a három hű barát - alakját ezúttal is Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté (valamint újdonságként mellette az eredeti felállás sztárja, Mészáros Árpád Zsolt) elevenítik meg. Júlia szerepében pedig ismét Kardffy Aisha-t láthatjuk, aki 2019-ben bebizonyította, hogy énekesként és színészként is a legnagyobbak között a helye. 

Sztárvendég a Francia előadás Rómeója és Júliája Damien Sargue és Cécilia Cara.

Rómeó és Júlia musical – utoljára az Arénában
Papp László Budapest Sportaréna - 2022. április 14-én19:00 óra
A jegyek 7.900 Ft-tól korlátozott számban még kaphatók!  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereposztás:
Rómeó: Veréb Tamás, Júlia: Kardffy Aisha és Vágó Bernadett, Capulet: Makrai Pál és Csuha Lajos, Verona hercege: Egyházi Géza, Benvolió: Mészáros Árpád Zsolt és Kerényi Miklós Máté, Lőrinc barát: Földes Tamás, Montague-né: Détár Enikő Tybalt: Horváth DánielMercutió: Cseh Dávid Péter, Paris: Kádár Szabolcs,

Házigazda: Szulák Andrea
Rendező: Kerényi Miklós Gábor KERO
Zenei vezető: Nyers Alex

A SZERVEZŐK A SZEREPLŐVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
A rendezvény az aktuálisan hatályban lévő jogszabályok szerint látogatható!
A jelenleg (szerk. a közlemény kibocsájtásának időpontjában, 2021. augusztus 12-én) hatályban lévő jogszabályok szerint védettségi igazolvány és egyéb korlátozások nélkül látogatható a Rómeó és Júlia musical.

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr5017788630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása