Aréna koncertek

Aréna koncertek

Hans Zimmer zenéi Budapesten az Arénában 2022-ben! Jegyek itt!

2022. március 22. - élménygyáros

hans2022.jpg

A "Hans Zimmer Live - Europe Tour" koncertshow alatt zenekar és kórus is csatlakozik hozzá, így egyedülálló hangzásvilággal szólaltatják meg a rajongók kedvenc filmslágereit és a zeneszerző újabb kompozícióit is. A koronavírus előtti világkörüli turnéján több mint 1 millió rajongót vonzott be az arénákba, stadionokba és szabadtéri helyszínekre a “Hans Zimmer Live” turné. A pandémia miatti kényszerszünet után bejelentették: 2022 februárjában egy európai túrné keretében tér vissza a színpadra az Oscar-, Grammy-, és Golden Globe díjas zeneszerző.

Jó hír, hogy magyarok is személyesen láthatják Hollywood legkeresettebb filmzeneszerzőjének koncertshowját. Új műsorában nemcsak a rajongók kedvenc filmjeinek slágerdalait elevenítik fel, hanem újabb kompozíciók kerülnek terítékre, ezenfelül, Zimmer ritkán játszott darabokat is előad. A szervezők azt ígérik, 2022-ben a közönség egy kimondottan pazar előadás-sorozatra számíthat.

A Hans Zimmer Live koncert 2022. április 11-én Budapestre a Papp László Sportarénába érkezik.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Zimmer előző műsora, a “Hans Zimmer Live”, amely 2014-2019 között zajlott, úgy a közönséget mint a kritikusokat egyaránt meglepte. A filmzenei maestro helyett Zimmer zenész és műsorvezető szerepében lépett színpadra, egy orkesztra, zenekar és kórus társaságában, biztosítva a közönség számára a hőn áhított filmzenékbe való teljes belemerülést.

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr4117788632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása