Aréna koncertek

Aréna koncertek

Kiss koncert 2022-ben Budapesten!

2021. május 24. - élménygyáros

kiss-forever-band_20140201.jpgEND OF THE ROAD
EURÓPAI TURNÉ 2022

A budapesti búcsúkoncertre 2022. július 14-én kerül sor
a Papp László Budapest Sportarénában


Egy elképesztő és alaposan dokumentált 45 éves karrier után, amely a rock ‘n’ roll legendák korszakát indította el, a KISS 2019-ben megkezdte utolsó turnéját.

2019 teltházas KISS koncertekkel volt tele a világ minden táján, amelyek vitathatatlanul a legnagyobb KISS show-k voltak! A turné első bejelentése után óriási rajongói nyomásra további helyszínekkel bővítették a koncertkörutat, és az END OF THE ROAD turné egy New York-i dátummal fog véget érni.

Sajnos, az elmúlt időszak eseményei miatt a KISS nem tudta teljesíteni az eredeti 2020, majd 2021-re tervezett európai fellépéseket. De a zenekar örömmel jelenti be, hogy átütemezték a búcsúturnét 2022-re, sőt, újabb európai időpontok is be tudtak kerülni a koncertkörútba.

A KISS a szokásos jegyek mellett VIP csomagokat is kínál az érdeklődő rajongóknak, amelyek többek között akár a bandával közös fotót és koncert előtti exkluzív fogadást is tartalmaznak. További részletek a www.kissonline.com oldalon.

Az elképesztően látványos koncertjeikről ismert KISS évtizedek óta bizonyítja, hogy miért őket tartják a rock ‘n’ roll legendás showmenjeinek. A Rock & Roll Hírességek Csarnokának tagjaiként, több mint 100 millió eladott albummal állítják, hogy ez a turné a KISS Army tagok millióinak szól

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr1717788700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása