Aréna koncertek

Aréna koncertek

Az Oscar gálán is fellépett, most a MVM Domet tölti meg Péter Bence!

2024. április 30. - élménygyáros

Bence sajátos hangzásvilágával lebontja a korlátokat a zenei műfajok között. Átdolgozásaiban klasszikus elemekkel fűszerez pop és rock dalokat, de saját szerzeményeit is a műfaji határok kitárása jellemzi. Védjegyévé vált, hogy gyakran a zongora teljes testét használja a különböző hangok és ritmusok képzésére és technikai eszközök segítségével úgy építi fel a dalokat, mintha egy egész zenekar játékát hallanánk - holott minden hang a zongorából származik.

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Péter Bence videói közel 2 milliárd megtekintésnél tartanak a különböző internetes felületeken és több milliós követőtáborral büszkélkedhet a közösségi médiában. Koncertturnéi is tízezreket vonzanak: több mint 40 ország közönségét varázsolta már el, és olyan csodálatos helyszíneken lépett fel, mint a sydney-i Operaház, a dubaji Opera, a bécsi Stadthalle vagy a párizsi Salle Pleyel.

Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr1118393621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása