Aréna koncertek

Aréna koncertek

Élő zenével a helyszínen és HD minőségben tér vissza Budapestre a Jurassic Park!

2023. február 06. - élménygyáros

jurassic.jpeg

Élje át a lenyűgöző film-varázslatot, a 65 millió évvel ezelőtt kihalt dinoszauruszok világát felélesztő Jurassic Parkot HD minőségben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad óriásvásznán, John Williams ikonikus filmzenéjével.

A Jurassic Park az ember és az őslények túlélésért vívott, akciódús kalandja! Ez a lenyűgözően látványos, fantasztikus speciális effektekkel teli film-varázslat először lesz látható Magyarországon.

A közönség most úgy élheti át a Jurassic Parkot, mint még soha: HD-minőségben, és a John Williams ikonikus filmzenéjét élőben előadó teljes szimfonikus zenekarral.

A Jurassic Park idén ünnepli 30 éves évfordulóját, hisz Steven Spielberg kultikus filmmé vált tudományos-fantasztikus alkotása 1993-ban került bemutatásra Michael Crichton Őslénypark című regénye alapján. 

JURASSIC PARK film-zene-koncert 2023. május 28.-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

 Jegyárak és jegyvásárlás itt!

(esőnap: május 30.)

Karmester:
Farkas Róbert

Közreműködik:
a MÁV Szimfonikus Zenekar

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr3118037256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása