Aréna koncertek

Aréna koncertek

20 év után visszatér a Fekete Vonat! Arénakoncerttel ünnepelnek!

2022. október 04. - élménygyáros

feketevonat-e1664778130197-1024x576.jpegHol van az a lány, aki tudja mitől lennék boldog újra?..... Hidd el az élet köztünk szép, ne add fel testvér a reményt.... Forró a vérem hát mond meg miért nem jó, engem így akart a mindenható... ismerősek a sorok? A kétezres évek elején a Romantic berobbanásával kb egy időben startolt a Fekete Vonat is.

Fekete Vonat 25 évvel megalakulása, illetve 20 évvel feloszlása után eredeti összeállításában újra összeáll! Mohamed Fatima, Fehér Tibor ’Beat’ és LL Junior élete és pályafutása 2002 óta más és más irányokat vett, de megérett az idő arra, hogy sokak örömére ismét összeálljanak, amit egy gigantikus, élő zenés Aréna bulival ünnepelnek meg! A régi slágerek mellett új dalok, feldolgozások is hallhatók lesznek soha nem látott látvánnyal, koreográfiával, vendégekkel.

A Fekte Vonat 2023. január 7-én az Arénában tér vissza! Részletek és jegyek itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://arenakoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr2617946362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása